معاون رییس جمهور: بیش از ۶۲ هزار کرمانشاهی کارت کولبری دریافت می‌کنند

کرمانشاه – پایگاه خبری فرا وحدت – معاون اجرایی رییس‌جمهور با تاکید بر حل مشکل کولبری گفت: در این راستا ۶۲ هزار و ۵۰۰ کولبر کرمانشاهی واجد شرایط سرپرست خانوار می‌توانند یا دریافت کارت کولبری به تجارت مرزی بپردازند.

کد خبر : 7481
تاریخ انتشار : پنجشنبه 25 اردیبهشت 1404 - 20:12
معاون رییس جمهور: بیش از ۶۲ هزار کرمانشاهی کارت کولبری دریافت می‌کنند

به گزارش پایگاه خبری فرا وحدت، جعفر قائم پناه عصر پنجشنبه در شورای مدیریت برنامه ریزی استان کرمانشاه با حضور رییس جمهور افزود: پیش بینی شده است این تعداد کولبر امسال با استفاده از این کارت های کولبری ۴۵۰ میلیون دلار کالا وارد کشور کنند.

وی با اشاره به اختصاص ۶۵ هزار میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات برای توسعه استان کرمانشاه در سفر رییس‌جمهور یادآور شد: امیدواریم که این سفر بتواند گره‌های کور پیش‌روی توسعه استان را باز کند.

معاون اجرایی رییس جمهور کرمانشاه را دارای جایگاه ممتاز در تجارت مرزی دانست و بر اهمیت ارتقای این نقش تأکید و اضافه کرد: رویکرد اصلی دولت در سفرهای استان واقع‌بینی، شنیدن صدای مردم، پرهیز از شعارگرایی، تکیه بر عدالت، صداقت و قانون‌گرایی است.

قائم پناه ادامه داد: طی دو سال پیش رو یعنی ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵ در مجموع ۲۶ هزار میلیارد تومان از بودجه عمومی کشور به استان کرمانشاه اختصاص خواهد یافت ضمن آنکه ۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی نیز برای توسعه پروژه‌ها در نظر گرفته شده است که بدین ترتیب مجموع اعتبارات و تسهیلات اختصاص‌یافته به استان به ۶۵ هزار میلیارد تومان می‌رسد.

سرپرست نهاد ریاست جمهوری تاکید کرد : با استفاده از این میزان اعتبارات و تسهیلات هدف‌گذاری دولت کاهش نرخ بیکاری استان کرمانشاه به ۶.۷ درصد است.

سفر رییس جمهور به استان کرمانشاه ۷۱ مصوبه دارد

قائم پناه همچنین گفت که در سفر ریاست‌جمهوری به کرمانشاه ۷۱ مصوبه به تصویب رسید که راه و شهرسازی با ۱۳ و وزارت نیرو با پنج هزار میلیارد تومان اعتبار حوزه زیرساختی شامل بیشترین میزان بودجه مربوط به این سفر را به خود اختصاص دادند.

وی یکی از دغدغه‌های مهم مردم کلانشهر کرمانشاه را پروژه مونوریل این شهر عنوان کرد و گفت: رییس‌جمهور وعده داد که این طرح بزودی به سرانجام برسد و برای تکمیل آن ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت منتشر خواهد شد.

معاون اجرایی رییس جمهور همچنین از اختصاص ۳۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات بانکی برای توسعه اقتصادی استان خبر داد و یادآور شد: در ارزیابی‌ صورت‌گرفته، مهم‌ترین مطالبه مردم کرمانشاه اشتغال‌ اعلام شده است.

بر اساس این نظرسنجی آماری، بیکاری با ۳۵ درصد، اعتیاد با ۱۵ درصد و آسیب‌های اجتماعی با ۱۱ درصد از مهم‌ترین مشکلات مطرح‌شده توسط مردم استان کرمانشاه بوده است.

درباره کرمانشاه

استان کرمانشاه با حدود ۲ میلیون نفر جمعیت یک‌ و نیم درصد از مساحت و ۲.۴ جمعیت ایران را در بر می‌گیرد و براساس آخرین تقسیمات کشوری دارای ۱۴ شهرستان با نام‌های کرمانشاه، اسلام‌آباد غرب، پاوه، جوانرود، سنقر و کلیایی، سرپل‌ذهاب، کنگاور، گیلان‌غرب، هرسین، صحنه، قصرشیرین، دالاهو، ثلاث باباجانی و روانسر است.

بر اساس داده‌های سرشماری سال ۱۳۹۵ میزان شهرنشینی در استان کرمانشاه ۷۲ درصد است؛ این استان بافت قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در این استان سکونت دارند.

استان کرمانشاه به لحاظ جغرافیای سیاسی اهمیت راهبردی داشته و افزون بر ۳۷۱ کیلومتر مرز مشترک با ۲ بخش کُردنشین و عرب نشین کشور عراق دارد و جزو استان های مهم کشور محسوب می‌شود.

استان کرمانشاه در برخی محافل عمومی به‌ عنوان «هندوستان ایران» شناخته می‌شود زیرا در یک زمان مشخص دارای آب‌ و هوای چهار فصل است و اقوام مذاهب مختلف، آداب و سنن و رسوم متعدد و متنوع، زبان‌ها و گویش‌های متفاوت و پوشش های هزار رنگ و سنت های جذابی دارد.

کرمانشاه از پیشینه باستانی نیز برخوردار است و سنگ نوشته‌ها و بناهای تاریخی دوران قبل از اسلام و دیگر دوره های تاریخی نشان از وجود فرهنگ و تمدن در این دیار دارد.

استان کرمانشاه همچنین چهار هزار و ۲۰۰ اثر ثبت ملی‌ شده و ۲ اثر ثبت شده‌ جهانی (کتیبه بیستون و منطقه اورامانات) دارد و با توجه به داشتن راه‌آهن، فرودگاه و زیرساخت‌های ارتباطی شرایط مناسبی برای توسعه گردشگری دارد.

کرمانشاه به سبب درگیری مستقیم در هشت سال جنگ تحمیلی و اشغال بخش‌های غربی آن توسط دشمن بعثی و حوادث مخرب بعدی همچون زلزله‌های مهیب و کم برخوداری تاریخی ادوار قبل از آن دچار یک عقب ماندگی تاریخی و چالش‌های اجتماعی است.

به گفته معاون وزیر و رییس سازمان امور اجتماعی کشور بر اساس آسیب‌شناسی، مطالعه و تحقیق انجام شده کرمانشاه جزو سه استان بحرانی ایران در بحث آسیب‌های اجتماعی است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.