مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟

تهران – پایگاه خبری فرا وحدت – دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به باور غلط مبنی بر «مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی»، اعلام کرد که این باور فاقد هرگونه شواهد علمی است

کد خبر : 8735
تاریخ انتشار : پنجشنبه 15 خرداد 1404 - 10:33
مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟

به گزارش روز پنجشنبه پایگاه خبری فرا وحدت از وزارت بهداشت، همچنین مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند موجب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.

براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

در این گزارش تصریح شده، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.