بهروز قمرزاده روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار پایگاه خبری فرا وحدت بیان کرد: پایش، شناسایی و آموزش بهرهبرداران در خصوص آفت ملخ شاخک بلند زبرا توسط مدیریت جهاد کشاورزی دزفول انجام شد.
وی افزود: گروهی از مدیریت جهاد کشاورزی دزفول ۲ روز در منطقه احمدفداله حضور یافته و ۲۵ روستای بخش شهیون پایش و وضعیت آلودگی به این آفت بررسی شد.
مدیر جهاد کشاورزی دزفول اظهار کرد: در این مدت آموزش اهالی منطقه، نمونهبرداری، بررسی رفتار آفت، شناسایی نقاط آلوده و نظارت بر کنترل شیمیایی انجام و مشخص شد مشکل خاصی توسط این آفت ایجاد نشده است.
قمرزاده به خسارت اندک ملخ شاخک بلند زبرا تصریح کرد: مبارزه شیمیایی علیه حشرات بالغ این گونه بصورت لکهای است و خسارت ناشی از فعالیت این آفت اقتصادی نیست.
به گزارش پایگاه خبری فرا وحدت، رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دزفول نیز پیش از این با اشاره به طغیان آفات ملخ زبرا (گورخری) در جنگلهای منطقه سالندکوه گفت: این ملخ آفتی برای درختان بلوط و گونههای درختی و درختچهای محسوب نمیشود؛ به همین دلیل طغیان این آفت، نگرانی برای خسارت به پهنه جنگلی سالندکوه ایجاد نمیکند.
ملخ زبرا(گورخری) از انواع علوفه مرتعی، زراعی و باغی تغذیه کرده و تراکم حضور این حشرات تا میزان میانگین ۱۵ عدد در هر مترمربع طبیعی بوده و حداکثر تا تراکمهای ۲۵ عدد بر مترمربع از نظر گیاه پزشکی ضرورتی بر مبارزه وجود ندارد؛ به طور کلی تا زمانی که خسارت به حد آستانه زیان اکولوژیکی و اقتصادی نرسد عملیات کنترل علیه یک آفت آغاز نمیشود.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰