غرب، همه مسائل حتی مبارزه با موادمخدر را سیاسی می‌بیند

تهران- پایگاه خبری فرا وحدت- نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با اشاره به اینکه غرب همه مسائل را با نگاه سیاسی می‌بیند گفت: حتی یک موضوع جهانی و بشر دوستانه مانند بحث مبارزه با موادمخدر را سیاسی می‌داند.

کد خبر : 7233
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 اردیبهشت 1404 - 10:34
غرب، همه مسائل حتی مبارزه با موادمخدر را سیاسی می‌بیند

به گزارش پایگاه خبری فرا وحدت از ستاد مبارزه با موادمخدر؛ حسین ذوالفقاری در دیدار با «تاماکی تسوکادا»؛ سفیر ژاپن در ایران که امروز دوشنبه در ستاد مبارزه با موادمخدر حضور یافت افزود: اقدامات و کمک‌های ژاپن به ایران در زمینه مقابله با موادمخدر قابل تحسین است، ژاپن بیشتر از این می‌تواند در امر مقابله با موادمخدر تلاش داشته باشد و به کشورمان در این زمینه کمک کند.

مقابله با موادمخدر مرز نمی‌شناسد

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با تأکید بر اینکه موضوع مقابله با موادمخدر مرز نمی‌شناسد و همه با هم باید برای کنترل بیشتر در این حوزه تلاش کنیم، خاطرنشان کرد: وضعیت ورود پیش‌سازها از سمت غرب به سمت افغانستان بسیار نگران‌کننده است.

تولید متامفتامین در افغانستان بسیار نگران‌کننده است

وی، افزایش تولید متامفتامین در افغانستان را بسیار نگران‌کننده دانست و با اشاره به کشف حدود ۴۰ تن انواع متامفتامین توسط ایران در سال گذشته، گفت: می‌دانم که در رابطه با مصرف روان‌گردان‌ها در کشور ژاپن نیز نگرانی‌هایی وجود دارد.

ذوالفقاری ادامه داد: هر چه بتوانیم زنجیره بین تولید مواد روانگردان و کشورهای نقش‌ ایفاکننده در زمینه تولید شیشه و روان‌گردان را قطع کنیم، موفق‌تر خواهیم بود.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، موضوع موادمخدر را بسیار پیچیده دانست و عنوان کرد: ضمن مبارزه با موادمخدر، باید اقدامات دیگری در بحث کاهش آسیب و پیشگیری انجام شود.

بسیاری از کشورها در مبارزه با موادمخدر جدی نیستند

وی با تأکید بر اینکه بسیاری از کشورها در مبارزه با موادمخدر جدی نیستند، تصریح کرد: اکنون حتی شدت عمل ما در برابر قاچاقچیان، در غرب به عنوان حقوق بشر مورد بحث قرار می‌گیرد و به جای تشکر از اقدامات قاطع ما، به دنبال پرونده‌سازی برای جمهوری اسلامی ایران هستند.

در دنیا شاهد انسجام و وحدت رویه برای مبارزه با موادمخدر نیستیم

ذوالفقاری یادآور شد: ما در دنیا شاهد یک انسجام و وحدت رویه برای مبارزه با موادمخدر نیستیم، متاسفانه غرب همه مسائل را با نگاه سیاسی می‌بیند و حتی یک موضوع جهانی و بشر دوستانه مانند بحث مبارزه با موادمخدر را سیاسی می‌داند.

نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر با ابراز تاسف از عدم در اختیار قرار دادن تجهیزات مبارزه با موادمخدر و درمان توسط غرب به ایران، نگاه کشور ژاپن به مبارزه با موادمخدر را قابل تقدیر دانست و افزود: ما آمادگی داریم با کشور ژاپن توافقاتی درباره همکاری فی‌مابین با داشته باشیم.

استقبال ایران از همکاری مشترک با ژاپن در زمینه مبارزه با موادمخدر

وی با اشاره به اینکه درصددهستیم تلاش همه‌جانبه علیه پدیده شوم موادمخدر داشته باشیم؛ از هرگونه همکاری با کشور ژاپن در این زمینه استقبال کرد و بر آمادگی در زمینه اقدامات و کارهای مشترک در زمینه مبارزه با موادمخدر با کشور ژاپن تاکید کرد.

ذوالفقاری با تاکید بر اینکه از روند تولید روانگردان در افغانستان به شدت نگران هستیم، گفت: پیش‌بینی می‌کنیم این وضعیت در سال آینده خطرناک‌تر شود.

غرب، همه مسائل حتی مبارزه با موادمخدر را سیاسی می‌بیند

همکاری ژاپن با ایران در راه مبارزه با موادمخدر باید ادامه‌دار باشد

همچنین تاماکی تسوکادا سفیر ژاپن در این جلسه با ابراز خرسندی بسیار از ملاقات با ذوالفقاری و تبریک به وی بابت انتصاب در سمت نماینده رئیس‌جمهور و دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر، گفت: در روابط دوجانبه ایران و ژاپن مبارزه با موادمخدر یکی از مهمترین موضوعات همکاری دوجانبه است.

سفیر ژاپن در ایران با اشاره به همکاری‌های ژاپن با ایران در زمینه مبارزه با موادمخدر و اعطای کمک‌هایی در این رابطه از جمله تجهیزات شناسایی موادمخدر، سگ‌های موادیاب بر ادامه همکاری‌ها با ایران در زمینه مبارزه با موادمخدر تاکید کرد و گفت: این همکاری‌ها نباید فقط برای یک بار صورت گیرد بلکه باید ادامه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: همکاری در زمینه مبارزه با موادمخدر بین دو کشور، فقط به دلیل تصمیم سیاسی نیست بلکه این تصمیم توسط مجلس ژاپن به صورت رسمی اتخاذ می‌شود.

تسوکادا با اشاره به سفر وزیر امورخارجه کشور ژاپن به وین و دیدار وی با رئیس دفتر مقابله با موادمخدر و جرم سازمان ملل متحد، تصریح کرد: همکاری با ایران یکی از مهمترین موضوعات مطرح شده در این جلسه و دیدار بود که این موضوع نشانه‌ای از خدمت و سهم کشور ژاپن در راستای مقابله با موادمخدر با کشور ایران است.

سفیر ژاپن در ایران بیان کرد: مساله مبارزه با موادمخدر در افغانستان در چهارچوب روند دوحه به عنوان همکاری دوجانبه بین دو کشور صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به جلسه برقرار شده درباره مساله مبارزه با موادمخدر در کشور افغانستان طی ژانویه سال میلادی جاری در چهارچوب روند دوحه، بر تمایل و آمادگی دولت ژاپن در راستای آموزش تکنیک‌های مقابله با موادمخدر و اعطای تجهیزات مقابله‌ای به جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد.

تسوکادا با اشاره به سطح علمی بالای برخی مراکز درمانی در ایران در موضوع درمان معتادان، بر پژوهش‌های مشترک بین دو کشور در این زمینه تأکید کرد و گفت: همکاری ما با جمهوری اسلامی ایران در زمینه مبارزه با موادمخدر غیر از حلقه سیاسی است، این موضوع باید از لحاظ فنی نیز حل شود و ما این مساله را بسیار مهم می‌دانیم، همکاری‌هایی تاکنون در این رابطه وجود داشته که از این پس نیز ادامه خواهد یافت.

سفیر ژاپن در ایران ابراز امیدواری کرد تا جلسه و دیدار امروز نقطه آغازی به منظور برقراری برنامه‌های طولانی‌مدت با ایران در بحث مبارزه با موادمخدر باشد و گفت: موضوعات مطرح شده در این جلسه پیگیری خواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.